top of page

Tösje Doorzètters

Een nieuwe jeugdgroep: De Tösje Doorzètters

 

Was je voorheen jeugdprins(es) of jeugdadjudant dan kon je deelnemen aan de AJP’s/AJA’s groep. Was je jeugdraadslid geweest, dan was er geen mogelijkheid tot deelname aan een groep binnen de Doorzetters. Enkele oud jeugdraadsleden hebben aangegeven dat zij graag bij de Doorzetters betrokken willen zijn/blijven, waarop de jeugdcommissie het initiatief nam om polo’s voor deze oud jeugdraadsleden te laten bedrukken. Zodat ook deze oud Jeugdraadsleden een plek hadden binnen de vereniging. Daarnaast is door de coronaperiode geen nieuwe aanwas geweest bij de AJP’s/AJA’s groep en zijn zelf enkele AJP’s en AJA’s gestopt. De AJP’s/AJA’s groep werd zo klein, dat ook dit meespeelde in het idee om een nieuwe groep te vormen. Een groep tussen de 11 en 21 jaar en die een bindingen hebben met de vasteloavend in Neerbeek. En zo is de nieuw groep de Tösje doorzètters ontstaan.

 

 

Pas jij er ook tösje?

Ben je tösje de 11 en 21 jaar en krijg je niet genoeg van de vasteloavend in Nirbik? Dan pas je er precies tösje bij de Tösje Doorzetters. Uiteraard horen hier ook de auwt jeugprinsen en prinsessen, auwt jeudadjudanten en auwt jeugdraadsleden tösje.

Ga mee in de polonaise tösje de andere Doorzetters bij de seizoensopening , onze jeugdzitting, het jeugdprinsentreffen, op onze eigen receptie of 1 van de andere leuke activiteiten.

Onder tösje kan je je aanmelden voor deze gezellige jeugdgroep

aanmelden kan bij de jeugdcommissie of via onderstaand aanmeldingsformulier:

 

jeugdbal24 kopie.jpg

Jao, ich wil Tösje Doorzètter waere!

Naamloos-2.jpg
bottom of page