top of page

Prinsenpaar
Richard 1 & Veronique 1

Prinsenpaar
Richard 1
veronique 1

Mit dees daag viere veer de teugels eave, en goan de vasteloavend same flink de sjpoare geave!

PHOTO-2023-01-14-20-03-50.jpg

Prins Richard I (Bakker) en prinses Veronique I (Vossen) zijn geen onbekenden in de Neerbeekse carnavalswereld. Richard was in 1983 jeugdprins van de Doorzètters en is zeer actief binnen de vereniging, zowel in de raad als ook in het bestuur. Ook Veronique ging al van jong af aan mee in de polonaise. Haar vader was in 1990, precies 3 x 11 jaar geleden, ook prins bij de Doorzètters.

In het dagelijks leven werkt Richard sinds jaar en dag al in de papierindustrie en alles wat erbij hoort. In zijn vrije tijd geniet Richard graag van muziek met een glaasje whisky. Veronique staat voor de klas bij Encanto (Adelante), een school voor speciaal onderwijs in Houthem. Daarnaast heeft ze haar eigen praktijk voor rouw- en verliesverwerking en stervensbegeleiding. In de vrije tijd die ze nog overheeft is ze vaak te vinden op de manege bij haar paard.

Samen met hun adjudanten Paul en Jacqueline gaan ze er volop van genieten. Hun lijfspreuk is dan ook: Mit dees daag viere veer de teugels eave, en goan de vasteloavend same flink de sjpoare geave!

bottom of page